+36 20 552 0065 hello@marketing-labor.hu
Oldal kiválasztása

Digitális marketing szolgáltatások

Az online jelenlét kiépítéséhez, növekedéséhez és védelméhez
Amit csinálunk

Tervezés, fejlesztés és digitális marketing egy fedél alatt.

WEBOLDAL TERVEZÉS

Az átgondolt, letisztult és könnyen használható webhelyek nagyobb eséllyel eredményeznek értékesítést, mint a rosszul elrendezett, illetve rendetlen és zavaros weboldalak. A felhasználói élmény (UX) tervezése során nemcsak az Ön elképzeléseit, hanem a látogatói vágyait, elvárásait is szem előtt tartjuk. A cél mindig az egy látogatóra jutó érték maximalizálása.

WEBFEJLESZTÉS

Függetlenül attól, hogy egy új weboldalt kell építeni az alapoktól, vagy a jelenlegi webhelyének szüksége van egy “ráncfelvarrásra”, készek vagyunk stratégiai módon létrehozni egy funkcionális, céltudatos és figyelemfelkeltő webhelyet. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a WordPress és más CMS (tartalomkezelő rendszer) platformokkal kapcsolatban.

ONLINE MARKETING

Az online technológiák gyorsan változó világában a Marketing Labor igyekszik innovátorként fellépni, naprakészen tartva magunkat az újdonságokból, amiket igyekszünk új és meglévő ügyfeleinkkel is megosztani, alkalmazni mindennapi munkánk során. Amelynek célja nem más mint ügyfeleink digitális jelenlétének és márka ismertségének növelése, illetve ezáltal a mi ismertségünk növelése is.

TÁRHELY & BIZTONSÁG

A sikeres weboldalakat nem csak megtervezik, elkészítik és aztán magára hagyják, hogy szépek legyenek. Ezek a webhelyek folyamatos karbantartást, biztonsági megfigyelést és folyamatos frissítést igényelnek. A Marketing Labor webtárhelyet kínál a WordPress alapú weboldalakhoz, a lehető legbiztonságosabb és hozzáférhetőbb webhelyet fenntartva.

A további képességek, például a termékmegjelenítések és az animációk, továbbfejlesztik a tervezést, míg a stílus útmutatók nagyszerű megjelenést biztosítanak.

Termékmegjelenítés

Meglévő csomagolási grafikáit alkalmazhatjuk különböző termékei háromdimenziós megjelenítésére, hogy gyönyörű és következetes megjelenésű termékképeket hozzunk létre.

Mozgás & Animáció

A különböző hatások már nemcsak látványosak, hanem javítják, és fejlesztik a felhasználói élményt. Nem túlzásba esve, ámde mégis hasznos animációkat építhetünk be a megfelelő helyekre.

Stílus útmutató

Részletes stílusútmutatót hozhatunk létre az Ön webhelyéhez. Ez azért fontos, mert biztosítja, hogy a különálló weboldalak egységesek legyenek, és a webfejlesztés végén azonos élményt nyújtsanak.

Vágjunk is bele!

Növelje márkája elköteleződését és érjen el magasabb konverziókat!