+36 20 552 0065 hello@marketing-labor.hu
Oldal kiválasztása

Folyamatosan fejlesztett digitális marketing, ami lépéselőnyben tartja

A Marketing Labor csapata több online feliratkozást, és eladást generál vállalkozásának.
Amit csinálunk

A digitális marketingünket mindig újra kell alkotni, hogy a csúcson maradhassunk

A sikeres online marketing stratégiáknak változniuk és alkalmazkodniuk kell ahhoz, hogy megfeleljenek a folyamatosan változó fogyasztói piacnak. Marketing csapatunk magáévá teszi a változásokat, és örömmel navigálja vállalkozását a digitális marketing folyamatosan változó világában.

Keresőoptimalizálás (SEO)

Kulcsszókutatást végzünk annak biztosítása érdekében, hogy a metacímek, a fejlécek, a leírások és a tartalom teljes mértékben optimalizálva legyenek, és a releváns témák alapján kiépíthetjük a tartalomnaptárakat a nagyobb webhely-forgalom növelése érdekében. A képméretezést, a válaszkódokat, a webhely sebességét, a horgonyszövegek optimalizálását, a webhely felépítését, a sablont és más fontos technikai SEO tényezőket is figyelembe veszünk.

Közösségi média marketing

Stratégiai alapú közösségi média marketing hatékony organikus és fizetett kampányokhoz. Tisztában vagyunk vele, hogy a közösségi média marketing stratégia nem annyiból áll, hogy közzéteszünk néhány posztot és naponta egy sztorit. Csapatunk elkötelezett az üzleti forgalom, a látogatottság és a mérhető megtérülés (ROI) növelésében az Instagram, a Facebook segítségével.

Fizetett hirdetések (PPC)

Kattintás alapú hirdetési kampányokat hozunk létre és futtatunk, amit folyamatosan tesztelünk, és elemzünk, amelyek forgalmat teremtenek, és a márkádat a fogyasztók elé tárják, abban a pillanatban, amikor kell. A céltól függően használjuk a display, a keresési, és a videós hirdetéseket egyaránt a Google Adwords rendszerében.

E-mail marketing

Az E-mail marketing a megfelelő üzenetet juttatja el a megfelelő emberhez a megfelelő időben. Az e-mail marketing bizonyítottan nagyon költséghatékony marketing eszköz, amely pozitív megtérülést generál. Csapatunk felállítja és kezeli kampányait, optimalizálja listáit, ütemezi e-mailjeit és nyomon követi a teljesítményt.

A további képességek, például a termékmegjelenítések és az animációk, továbbfejlesztik a tervezést, míg a stílus útmutatók nagyszerű megjelenést biztosítanak.

Termékmegjelenítés

Meglévő csomagolási grafikáit alkalmazhatjuk különböző termékei háromdimenziós megjelenítésére, hogy gyönyörű és következetes megjelenésű termékképeket hozzunk létre.

Mozgás & Animáció

A különböző hatások már nemcsak látványosak, hanem javítják, és fejlesztik a felhasználói élményt. Nem túlzásba esve, ámde mégis hasznos animációkat építhetünk be a megfelelő helyekre.

Stílus útmutató

Részletes stílusútmutatót hozhatunk létre az Ön webhelyéhez. Ez azért fontos, mert biztosítja, hogy a különálló weboldalak egységesek legyenek, és a webfejlesztés végén azonos élményt nyújtsanak.

Vágjunk is bele!

Növelje márkája elköteleződését és érjen el magasabb konverziókat!