+36 20 552 0065 hello@marketing-labor.hu
Oldal kiválasztása

Felhasználóbarát weboldal fejlesztés

Célunk az intuitív felhasználói élmények létrehozása, a forgalom javítása és a konverziók növelése.
Amit csinálunk

Webhely-fejlesztési megoldások az intuitív és hatékony webes élmény érdekében.

Webfejlesztési szolgáltatásunk azon a meggyőződésen alapszik, hogy a weboldalaknak egyszerűen karbantarthatóaknak és a felhasználók számára rendkívül működőképeseknek kell lenniük. Tapasztalt weboldal-fejlesztőink egyedi, az adott márkára szabott webhelyeket terveznek és építenek WordPress tartalomkezelőrendszerben.

Kutatás és felfedezés

A cége részévé fogunk válni, hogy teljesen azonosulni tudjunk céljaival!
A kutatási és felfedezési szakasz az Ön céljainak megismeréséről és egyesítéséről szól a felhasználók céljaival. Ha egy meglévő oldalt építünk újjá, akkor kvantitatív kutatással kezdünk – például hőtérképek és elemzések futtatásával -, hogy meghatározzuk, mi működik és mi nem. Ha egy új termékre, szolgáltatásra van ötlete, és ahhoz szeretne egy új weboldalt, kvalitatív kutatást fogunk végezni a stratégia elősegítésére.

Tervezés és prototípus

Olyan terveket fogunk létrehozni, amelyek a látogatót cselekvésre ösztönzik!
Azáltal, hogy olyan stratégiával rendelkezünk, amely egyesíti az üzleti és felhasználói célokat, bevált pszichológiai technikákat alkalmazhatunk az élmény javítására és végső soron a vásárlási magatartás befolyásolására. A tervezés és a prototípus készítés szakaszában vázlatokat, drótvázakat, stílustáblákat, mintatárakat készítünk a végtermék tervezésének megörökítésére. A folyamat minden lépését értékeljük létjogosultság szempontjából mind belsőleg, mind az ügyféllel együtt. Ez lényegében egy józan ésszel áttekintés, amelyben a résztvevők kérdéseket tesznek fel arról, hogy miért léteznek elemek, és hogy megfelelően szolgálják-e céljukat. Nem azért tervezünk, hogy díszítsünk, hanem azért, hogy befolyásoljuk a felhasználók viselkedését.

Stratégia és ütemterv

Felejtse el a barkochbát - az adatok alapján meghatározzuk, hogy mi hat a célközönségére!
Miután megértettük céljait, áttérünk a stratégiai és a tervezési szakaszra. Meghatározzuk a célcsoport személyiségjegyeit, útvonal terveket készítünk és elemezzük a versenytársakat, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mi jelent majd előnyt Önnek. Mindezen darabok összerakásával megérthetjük, és meghatározhatjuk azokat a területeket, ahol újíthatunk.

Validálás és tesztelés

Különböző változókat tesztelünk annak biztosítására, hogy webhelye bevonzza a közönséget!

A weboldal fejlesztési folyamat egyik fontos lépése az A / B tesztek vagy a többváltozós tesztek futtatása. Különböző alternatívák futtatásával, mint például a különböző gombok színei, címsorai vagy cselekvésre ösztönzései, megtudhatjuk, mire rezonál a közönség a legjobban.

A további képességeink, például a e-kereskedelem, a wordpress cms-ben való fejlesztés, és a weboldal fenntartás további lehetőségeket biztosítanak.

E-kereskedelem

Az ügyfelei a lehető leggyorsabban megfogják találni amire szükségük van. Úgy építjük fel webhelyét, hogy felkeltse ügyfeleinek érdeklődését és zökkenőmentesen kezelje az online értékesítéseket.

Wordpress

Ha weboldalra van szüksége, vagy meglévő oldalát szeretné ráncfelvarrni, a Marketing Labor WordPress webfejlesztői széles körű ismereteket és szakértelmet nyújtanak az üzleti igényeinek leginkább megfelelő megoldásokról.

Weboldal karbantartás

Csapatunk webhelyfenntartási szolgáltatásokat nyújt a WordPress alapú oldalakhoz, legyen szó cms frissítésről, bővítmény konfigurálásról, landing oldal fejlesztéséről, hibakeresésről / javításról, új funkciók fejlesztéséről.

Vágjunk is bele!

Növelje márkája elköteleződését és érjen el magasabb konverziókat!