+36 20 552 0065 hello@marketing-labor.hu
Oldal kiválasztása

Reszponzív weboldal-tervezés, amely elkötelez és konvertál.

Csodálatos élményt hozunk létre a márkádnak, együtt.
Amit csinálunk

Olyan megoldásokat hozunk létre, amelyek megfelelnek az üzleti céloknak
az elvi felhasználói élmény tervezésén keresztül.

A sikeres webhelyeket arra tervezték, hogy a látogatókat cselekvésre kényszerítsék, és potenciális ügyfelekké váljanak. Tervezőcsapatunk tagjai a felhasználóközpontú tervezés szakértői.

Kutatás és felfedezés

Ahhoz, hogy összefésüljük vállalkozásának céljait a felhasználókéval, meg kell néznünk, és értenünk a projekt minden nézőpontból. Kutatásaink alapján több stílustáblát illetve fejlesztési irányt (ún. mood board-ot) vázolunk, amiből együtt Önnel kiválasztjuk a végső makettünket.

Tervezés és prototípus

A projekttől függően olyan lépéseket hajtunk végre, mint a vázlat, drótváz, stílustáblák, mintatárak és végül a prototípus kidolgozása. Megtervezzük és mintázzuk a webhely kinézetét, hangulatát és navigációját, hogy a felhasználók következetes márkaélményt kaphassanak minden ponton.

Stratégia és ütemterv

Minden sikeres projekt egy részletes, átfogó térképpel kezdődik, ahol együtt felvázoljuk az ütemtervet, az elérendő célok alapján pedig az értékesítési stratégiát. Ezek kellenek, ahhoz hogy egy jól megtervezett, és hatékony végeredményt kapjunk.

Validálás és tesztelés

Minden tervezési folyamat egy feltételezés is egyben, ámde mi ezeket a feltételezéseket megosztjuk csapaton belül, utána pedig az ügyféllel is, és külső független felhasználókkal – akár A/B teszteléssel – és a visszajelzéseik alapján elvégezzük az esetleges finomításokat.

A további képességek, például a termékmegjelenítések és az animációk, továbbfejlesztik a tervezést, míg a stílus útmutatók nagyszerű megjelenést biztosítanak.

Termékmegjelenítés

Meglévő csomagolási grafikáit alkalmazhatjuk különböző termékei háromdimenziós megjelenítésére, hogy gyönyörű és következetes megjelenésű termékképeket hozzunk létre.

Mozgás & Animáció

A különböző hatások már nemcsak látványosak, hanem javítják, és fejlesztik a felhasználói élményt. Nem túlzásba esve, ámde mégis hasznos animációkat építhetünk be a megfelelő helyekre.

Stílus útmutató

Részletes stílusútmutatót hozhatunk létre az Ön webhelyéhez. Ez azért fontos, mert biztosítja, hogy a különálló weboldalak egységesek legyenek, és a webfejlesztés végén azonos élményt nyújtsanak.

Vágjunk is bele!

Növelje márkája elköteleződését és érjen el magasabb konverziókat!